Balta Taut – Arad

Balti de pescuit Lacul Taut

Pentru a pescui, aveti nevoie de permis de pescuit. Balta Taut este foarte buna pentru biban si clean. In cazul in care va ganditi sa inoptati aveti posibilitati in zona de cazare.

 Loading ...

Crapul

Specii de pesti Poza cu specia de peste crap

Crapul este o specie de peste foarte raspandita in Europa desi el este originar din Asia. In prezent nu exista continent pe care sa nu fie prezent. Crapul poate fi gasit in toate apele dulci de la noi din tara incepand cu Delta si rauri pana la lacurile de deal.

Locuri de cumparat momeala in Bucuresti

Stiri si noutati Momeala vie

In ultimul timp am auzit multi pescari punand intrebarea: De unde cumpar si eu momeala buna? Momeala este un factoresential pentru fiecare pescar indiferent de tipul de pescuit pe care il practica. Momeala se gaseste sub doua forma, momeala vie: virmi, rame, coropisnite, lacuste, pesti sau momeala materiala: porumb, pufuleti, lingurita, twistere, voblere, patratica.

Balta Movilita 1,2,3 – Ialomita

Balti de pescuit Harta drum Bucuresti - balta Movilita

Movilita este compusa din 3 lacuri, Movilita 1 (7ha), Movilita 2 (14ha) si Movilita 3 (7ha). De la dig in drepta este Movilita 3, in stanga este Movilita 2 iau in continuare este Movilita 1. Pescuitul este permis tot anul si pe toata suprafata lacurilor. Adancimea acestor lacuri este de 2-3 m.

 Loading ...

Balta Cleja – Bacau

Balti de pescuit Locuri pentru pescuit Traseu Bacau - Balta Cleja

Pe soseaua Bacau –> Bucuresti (E85) la km 25 aproape de iesirea Cleja faceti stanga. Mergeti pe drum in jos pana la o cale ferata semnalizata, treceti si mai mergeti ceteva sute de metrii pana la islazul satului. Balta este pe cealalta parte a islazului unde o sa vedeti o casa si multi copaci. Drumul este foarte buna chiar si pe ploaie.

 Loading ...

Carasul

Specii de pesti Poze cu specia: caras

Carasul (Carassius auratus) este cel mai cunoscut peste si cel mai des intalnit din Romania. Carasul are lungimea intre 15 cm si 45 cm in cazuri exceptionale iar greutatea intre cateva sute de grame pana chiar si la 2-3 kg. Reproducerea carasului are loc in perioada primaverii, aprilie-iunie.

Lista baltilor de pescuit din Bucuresti

Stiri si noutati

Prezentam acum o lista a baltilor de pescuit din orasul capitala al Romaniei, Municipiul Bucuresti. O sa prezentam acum sumar lista baltilor urmand ca pe parcursul activitatii noastre sa detaliem si sa revizuim fiecare balta prezenta in urmatoarea lista.

Lacul Sacalaia – Cluj

Balti Recomandate Balti de pescuit Lacul Sacalaia

Lacul Sacalaia este supranumit si “Lacul Stiucilor” datorita numeroaselor exemplare de stiuci mari. Lacul Sacalaia este rezervatie naturala.

 Loading ...

Un nou numar Aventuri la Pescuit pe Tarabe

Stiri si noutati

Astazi, Marti 27 Aprilie a aparut pe tarabe noul numar al revistei Aventuri la Pescuit. In numarul din aceasta luna, nr. 92, cuprinsul regaseste:

Lansarea Baltidepescuit.ro

Stiri si noutati

O veste buna pentru toti pescarii din Romania, aparitia site-ului BaltiDePescuit.ro promite sa imbunatateasca semnificativ calitatea informatiilor disponibile online in acest domeniu. Ameriza Software lanseaza acest portal dedicat pescuitului cu intetia de a suplini lipsa unui site cu adevarat util iubitorilor acestui sport.Cauta Balti de Pescuit

2010 © Balti de Pescuit.ro | Balti de Pescuit | Despre BaltidePescuit.ro Astazi: 29 aprilie, 2010. Adresa ip: 3.227.2.246
Propune o Balta de pescuit