Balta Luciu – Buzau

Balti de pescuit Drum Buzau - Luciu

Balta Luciu are o adancimea relativ mica, maximul fiind de 1m, totusi suprafata baltii este destul de mare. Cel mai frecvent intalnit peste din lac este carasul.

 Loading ...

Balta Calareti 2 – Calarasi

Balti de pescuit Drum Bucuresti - Calareti

Balta Calareti 2 este plina de carasel mic si ciortanica, astfel trasaturile vor fi din plin, insa pestii mari se vor lasa asteptati.

 Loading ...

Barajul Dumbravita – Brasov

Balti de pescuit Lac Dumbravita

Lacul de la barajul Dumbravita are 120 de hectare luciu apa. La barajul Dumbravita se poate ajunge cu masina pana langa lac si se poate campa inclusiv noaptea, dar se va pescuit doar in programul stabilit in timpul zilei

 Loading ...

Balta Casa Pescarului – Arges

Balti de pescuit Drum Bucuresti - Leordeni (Balta Casa Pescarului)

Balta Casa Pescarului este o balta linistita si pitoreasca. Este recomandat in special pescuitul la pluta dar se prinde si la lanseta daca plantati aproape de mal. Pe balta Casa Pescarului se organizeaza concursuri de pescuit pentru pescarii amatori dar si profesionisti.

 Loading ...

Balta Magura 1 – Giurgiu

Balti de pescuit Drum Bucuresti Hotarele (Magura1)

Balta Magura 1 se afla la sosea facand astfel accesul facil cu masina. Balta Magura 1 a fost populata recent cu crap, cteno si somn african.

 Loading ...

Balta Branesti 3 – Ilfov

Balti de pescuit Drum Bucuresti Branesti

Balta Branesti 3 este una din cele 4 balti existente in jurul comunei Branesti. Branesti 3 este o balta neingrizita deoarece pe maluri si in apa sunt destul de multe gunoaie.

 Loading ...

Balta Arini – Brasov

Balti de pescuit Balta Arini - Delta din Carpati

Balta Arini este localizata pe un brat al Oltului si este un loc superb. Balta a fost populata cu crap dar exista amur si toate speciile de pesti care se gasesc si in raul Olt.

 Loading ...

Baltile Doripesco – Brasov

Balti de pescuit Doripesco

Complexul Doripesco este situate in judetul Brasov si fac parte din Complexul Piscicol Vadu Rosu. Complexul Doripesco este compus din 6 lacuri, doua restaurante, un hotel si o statie pentru alimentare cu carburanti auto.

 Loading ...

Balta Frasinet – Calarasi

Balti de pescuit Drum Bucuresti - Frasinet

Balta Frasinet din judetul Calarasi este localizata in Valea Argovei.

 Loading ...

Permis de pescuit 2010

Stiri si noutati ANPA

Pentru ca incurajam pescuitul sportiv si suntem impotriva incalcarii legii sub orice forma va prezentam Permisul de Pescuit 2010. Anul acesta permisul de pescuit se elibereaza conform legii si Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale numai de catre asociatiile sportive. Pe 22 martie anul curent MADR a lansat un comunicat de presa oficial in care specifica [...]Cauta Balti de Pescuit

2010 © Balti de Pescuit.ro | Balti de Pescuit | Despre BaltidePescuit.ro Astazi: 31 mai, 2010. Adresa ip: 35.170.75.58
Propune o Balta de pescuit