Lacul Ratei – Ialomita

Balti de pescuit Lacul Ratei

Lacul Ratei a fost deschis in 2011 pentru pescuit sportiv. Lacul Ratei are o suprafata de 7 ha si o adanciem maxima de 3 m.

 Loading ...

Magic Lakes Milotina – Calarasi

Balti de pescuit Magic Lakes Milotina

De ajuns la Magic Lakes Milotina ajungi foarte repede, este doar la o oră distanţă de Bucureşti, în judeţul Călăraşi, la 15KM de Lehliu, în satul Siliştea, comuna Valea Argovei.

 Loading ...

Balta Poligon Dumbraveni – Sibiu

Balti de pescuit Drum Sibiu - Dumbraveni

Balta Poligon Dumbraveni are lungimea este de 300 m, iar latimea de 80 m. Peisajul este frumos, relaxant, balta fiind inconjurata de padure.

 Loading ...

Balta Ciocanesti – Dambovita

Balti de pescuit Balta Ciocanesti

Balta Ciocanesti este destul de buna, are si exemplare destul de mari, in general exemplarele mari s-au prins la plantat.

 Loading ...

Lacul Bugeac – Constanta

Balti de pescuit Lacul Bugeac

Lacul Bugeac este cel mai sudic din seria limanelor fluviatile, prezinta maluri înalte si abrupte care pot atinge si 30 m înaltime, fundul plat având forma unui golf-depresiune.

 Loading ...

Balta Moreni – Iasi

Balti de pescuit Drum Iasi - Moreni

Balta Moreni are o suprafata de cca 5 ha luciu de apa, cu patru bazine in care se poate pescui. Se pot prinde trofee de crap, ten, novac.

 Loading ...

Balta lui Iancu – Sibiu

Balti de pescuit Balta lui Iancu - Foto

Balta lui Iancu este populata cu o mare varietate de peste. Capturile cele mai multe si mai frumoase sunt de stiuca cu o greutate medie de 3-4 kg, somnul in medie de 5-6kg, crap 4-5 kg.

 Loading ...

Balta Sapunari – Calarasi

Balti de pescuit Lacul Sapunari

Balta Sapunari are aprox. 12 h, reamenajata recent: lucrari de dragare, dig refacut, taluzarea malurilor.

 Loading ...

Unde pescuim?

Informatii utile Balti de Pescuit .ro

La intrebarea “Unde pescuim?” nu va putem spune cu siguranta un loc anume dar va putem indruma in alegerea locului potrivit.

Balta Teslui – Dolj

Balti de pescuit Balta Teslui

Balta Teslui are o suprafata de 3,5 ha, adancimea baltii este cuprinsa intre 1 si 5 m iar fund este malos si prezinta agataturi.

 Loading ...


Cauta Balti de Pescuit

2011 © Balti de Pescuit.ro | Balti de Pescuit | Despre BaltidePescuit.ro Astazi: 29 iunie, 2011. Adresa ip: 34.204.183.113
Propune o Balta de pescuit