Balta Bogonos – Iasi

Balti de pescuit Bogonos Balta

Balta de pescuit Bogonas de langa Iasi este populata cu foarte mult caras. Va recomandam sa ramaneti e partea soselei, unde locul este mai bine amenajat pt pescuit

 Loading ...

Balta Boteni 2 – Ialomita

Balti de pescuit Balta Boteni 1

Balta de pescuit Boteni 2 este o balta la fel de frumoasa, cu drum pietruit, copaci pe mal si posibilitate de campare.

 Loading ...

Balta Boteni 1 – Ialomita

Balti de pescuit Balta Boteni 1

Balta de pescuit Boteni 1 este o balta frumoasa, drum pietruit pana la balta, imprejurul baltii este pietruit 70%. Balta Boteni 1 are acces prin bariere.

 Loading ...

Lacul Mihailesti – Ilfov

Balti de pescuit Lacul Mihailesti

Lacul de acumulare Mihailesti este situat pe raul Arges la aproximativ 20km de Bucuresti in jud.Giurgiu.

 Loading ...

Lacul 23 August – Bucuresti

Balti de pescuit Lacul 23 August Balta

Lacul Riviera este situata in Parcul National de langa Stadionul National Arena din Bucuresti, vis-a-vis de restaurantul Riviera.

 Loading ...

Balta Flamina – Arges

Balti de pescuit Balta Flamina

Balta Flamina are o suprafata de aprox. 3 ha formata din 3 lacuri unite. Balta Flamina se bucura de o mare diversitate si densitate de peste. Balta Flamina beneficiaza si de cazare cu 30 locuri in cabanute foarte cochete.

 Loading ...

Lacul Herastrau – Bucuresti

Balti de pescuit Lacul Herastrau

Parcul Herastrau este cel mai mare parc din oras, situat in partea de nord a orasului Bucuresti. Pescuitul sportiv pe lacul Herastrau se desfasoara numai pe mal, de la stavilar pana in dreptul insulei Pensionarilor.

 Loading ...

Balta Tocile 1 si 2 – Sibiu

Balti de pescuit Balta Tocile

La Tocile Sibiu veti gasi un mic complex piscicol situat in mijlocul naturii dedicat iubitorilor de pescuit sportiv carora incercam sa le oferim toate conditiile necesare praticarii acestui sport precum si facilitati de cazare.

 Loading ...

Balta Belciugatele Restaurant Elisa – Calarasi

Balti de pescuit Balta Belciugatele Restaurant Elisa

Balta Belciugatele – Restaurant Elisa este o balta de pescuit curata si ingrijita, administrata de primar. Este o balta de pescuit unde poti linistit sa iti petreci weekend-ul la aer curat si cu familia.

 Loading ...

Balta Maioru – Calarasi

Balti de pescuit Balta Belciugatele Maioru

Balta Maioru are o suprafata de 16 ha si se afla situat in comuna Belciugatele, jud. Calarasi, la o distanta de 32 km. de Bucuresti , facand parte din salba de lacuri formate pe cursul raului Mostistea.

 Loading ...


Cauta Balti de Pescuit

2011 © Balti de Pescuit.ro | Balti de Pescuit | Despre BaltidePescuit.ro Astazi: 24 octombrie, 2011. Adresa ip: 34.204.183.113
Propune o Balta de pescuit