Balti de pescuit din judetul Arges

Balta Flamina – Arges

Balti de pescuit
Balta Flamina

Balta Flamina are o suprafata de aprox. 3 ha formata din 3 lacuri unite. Balta Flamina se bucura de o mare diversitate si densitate de peste. Balta Flamina beneficiaza si de cazare cu 30 locuri in cabanute foarte cochete.

3 Stele

Balta Mozacu – Arges

Balti de pescuit

Deschisa in iulie 2011, balta Mozacu ofera pescuit sportiv de crap, caras, fitofag, salau. Accesul la locul de pescuit se face cu masina, la 1 km de localitatea Zidurile.

2 Stele

Balta Fitofagu – Barlogu – Arges

Balti de pescuit
Harta Balta Fitofagu - Barlogu

Balta Fitofagu este situata in judetul Arges, pe suprafata satului Barlogu. Pentru a pune in valoare cat mai bine aceasta frumoasa si linistita zona din judetul Arges, incepand cu toamna anului 2010 ne-am propus sa dezvoltam turismul, pescuitul de agrement si sportiv.

3 Stele

Balta Casa Pescarului – Arges

Balti de pescuit
Drum Bucuresti - Leordeni (Balta Casa Pescarului)

Balta Casa Pescarului este o balta linistita si pitoreasca. Este recomandat in special pescuitul la pluta dar se prinde si la lanseta daca plantati aproape de mal. Pe balta Casa Pescarului se organizeaza concursuri de pescuit pentru pescarii amatori dar si profesionisti.

3 Stele

Balta Stolnici – Arges

Balti de pescuit
Drum Pitesti Stolnici

Balta Stolnici este situata in judetul Arges. Balta a fost formata prin indiguirea artificiala, iar sursa de apa o constituie mai multe izvoare subterane foarte puternice. Pescarii care doresc o partida de pescuit lunga si confortabila pot sa inopteze pe balta existand posibilitati de cazare.

3 Stele


Cauta Balti de Pescuit

2012 © Balti de Pescuit.ro | Balti de Pescuit | Despre BaltidePescuit.ro Astazi: 23 iulie, 2012. Adresa ip: 35.170.75.58
Propune o Balta de pescuit