Balti de pescuit din judetul Prahova

Balta “Dintre Sate” – Salciile – Prahova

Balti de pescuit
Balta "Dintre Sate" - Salciile

Balta “Dintre Sate” – Salciile dispune de un Motel cu 4 camere complet utilate, sala de mese, piscina, 20 de pontoane, casute camping cu ponton individual.

2 Stele

Balta Boldesti Gradistea – Prahova

Balti de pescuit
Drum Ploiesti - Boldesti

Balta Boldesti – Gradistea se afla in satul Boldesti ce apartine de comuna Gradistea. Balta Boldesti – Gradistea este amenajata cu diguri de beton la capetele baltii facilitand accesul pe balta al pescarilor.

3 Stele

Balta Bun Noroc Salciile – Prahova

Balti de pescuit
Balta Bun Noroc Salciile

Balta Bun Noroc Salciile are aproximativ 15 h si este foarte bine intretinuta, pe mal de jur imprejur se gasesc locur special amenajate pentru gratar, dar si umbrare pentru perioada de vara.

3 Stele

Balta Moara Salciile – Prahova

Balti de pescuit
Balta Moara Salciile

Balta Moara Salciile este asezata intr-o zona linistita, ferita de zgomot si poluare. Aici va puteti relaxa cu familia si prietenii la un gratar sau o plimbare.

3 Stele

Barajul Paltinu – Prahova

Balti de pescuit
Barajul Paltinu

Barajul Paltinu este situat intr-o zona superba, ideala pentru relaxare, plimbari si aer curat. Se poate pescui pe partea dreapta a barajului, nu se poate accede pe baraj fiind pazit de jandarmi. Lacul este foarte bun pentru pescuitul pestilor rapitori: biban, stiuca, clean.

3 Stele


Cauta Balti de Pescuit

2012 © Balti de Pescuit.ro | Balti de Pescuit | Despre BaltidePescuit.ro Astazi: 23 iulie, 2012. Adresa ip: 35.170.75.58
Propune o Balta de pescuit