Balti de pescuit cu taxa de 50 lei

Balta Alceu Livada – Bihor

Balti de pescuit
Balta Alceu Livada

Balta Livada se afla la 15km de Oradea. Se poate pescui din barca, la rapitor, C&R, sportiv cu retinerea pestelui. Aveti si posibilitatea camparii in 4 casute lemn.

3 Stele

Lacul Herastrau – Bucuresti

Balti de pescuit
Lacul Herastrau

Parcul Herastrau este cel mai mare parc din oras, situat in partea de nord a orasului Bucuresti. Pescuitul sportiv pe lacul Herastrau se desfasoara numai pe mal, de la stavilar pana in dreptul insulei Pensionarilor.

4 Stele

Balta Tocile 1 si 2 – Sibiu

Balti de pescuit
Balta Tocile

La Tocile Sibiu veti gasi un mic complex piscicol situat in mijlocul naturii dedicat iubitorilor de pescuit sportiv carora incercam sa le oferim toate conditiile necesare praticarii acestui sport precum si facilitati de cazare.

3 Stele

Balta Belciugatele Restaurant Elisa – Calarasi

Balti de pescuit
Balta Belciugatele Restaurant Elisa

Balta Belciugatele – Restaurant Elisa este o balta de pescuit curata si ingrijita, administrata de primar. Este o balta de pescuit unde poti linistit sa iti petreci weekend-ul la aer curat si cu familia.

3 Stele

Balta Mozacu – Arges

Balti de pescuit

Deschisa in iulie 2011, balta Mozacu ofera pescuit sportiv de crap, caras, fitofag, salau. Accesul la locul de pescuit se face cu masina, la 1 km de localitatea Zidurile.

2 Stele

Balta Moby-Dick – Satu Mare

Balti de pescuit

Lacul Moby-Dick este un lac nou construit (2010) si dat in folosinta in iunie 2011. Lacul Moby-Dick are o suprafata de 6ha si un fond piscicol foarte bogat.

3 Stele

Balta Moara din Reviga – Ialomita

Balti de pescuit
Balta Moara din Reviga

Balta “Moara din Reviga” a fost deschisa pentru pescuit sportiv in iunie 2011.

3 Stele

Balta Horgesti – Bacau

Balti de pescuit
Drum Bacau - Horgesti

Punctele forte ale baltii Horgesti le constituie: accesul facil pe orice fel de vreme, densitatea mare de peste, exemplarele record de crap si somn, atitudinea civilizata a personalului fermei si nu in ultimul rand curatenia balti.

4 Stele

Lacul Ratei – Ialomita

Balti de pescuit
Lacul Ratei

Lacul Ratei a fost deschis in 2011 pentru pescuit sportiv. Lacul Ratei are o suprafata de 7 ha si o adanciem maxima de 3 m.

2 Stele

Balta Moreni – Iasi

Balti de pescuit
Drum Iasi - Moreni

Balta Moreni are o suprafata de cca 5 ha luciu de apa, cu patru bazine in care se poate pescui. Se pot prinde trofee de crap, ten, novac.

2 Stele
Pagina 1 din 41234


Cauta Balti de Pescuit

2012 © Balti de Pescuit.ro | Balti de Pescuit | Despre BaltidePescuit.ro Astazi: 23 iulie, 2012. Adresa ip: 35.170.75.58
Propune o Balta de pescuit