Balta Sarulesti – Calarasi

Balta de pescuit Sarulesti este una din cele mai interesante balti cu taxa din jurul Bucurestiului; este o balta cu un bogat fond piscicol, cu buane conditii de pescuit si cu capturi impresionante la activ; nu de putine ori am vazut poze cu “monstrii” scosi din balta Sarulesti.

Recomandam aceasta balta atat pescarilor amatori cat si celor profesionisti; O zi pe balta la Sarulesti in weekend iti poate completa pe deplin pofta de pescuit. Balta are un fond piscicol bogat in crap si multe alte specii de pesti pasinici dar si specii de peste rapitori mai ales salau si stiuca.
Harta Sarulesti - Calarasi

Harta Sarulesti - Calarasi

Accesul balta Sarulesti

Mergeti pe drumul Bucuresti –> Calarasi, inainte de podul de la intrarea in localitatea Calareti se face un drum la dreapta (indicator), mergeti pe langa lacurile Calareti, treceti calea ferata si mergeti pe primul drum la dreapta, este un podet si dupa el este un drum cu un indicator catre balta, drumul duce la balta.

Detalii balta Sarulesti

Lacul Sarulesti este bine cunoscut in Romania. Are o desitate foarte mare atat de crap si alti pesti pasnici precum carasul cat si de pesti rapitori. Pe lacul Sarulesti se desfasoare numeroase concursuri nationale la crap dar mai ales la pescutuil salaului. Costul unei partide de pescuit difera de la rapitor la crap iar singurul peste care se poate retine este platica pentru care se percepe o taxa 40Ron/12h, retinerea acesteia se face in limita a 5 kg.

Regulament balta Sarulesti

 • Nu este permis pescuitul la bomba
 • Este necesara salteaua de primire
 • Se poate retine doar platica in limita admisa
 • Taxa de 40 Ron este pentru pescuitul la platica.

Puteti sa pescuiti si in alte balti din judetul Calarasi

In cazul in care nu v-a convins aceasta balta de pescuit, puteti incerca una din urmatoarele balti, acestea sunt situate tot in judetul Calarasi, nu la foarte mare departare:

 1. Balta Belciugatele Restaurant Elisa – Calarasi
 2. Balta Maioru – Calarasi
 3. Balta Candeasca – Calarasi
 4. Balta Belciugatele Pepiniera – Calarasi
 5. Magic Lakes Milotina – Calarasi
Balta Nereviziuita - 5 Stele

26 comentarii

 1. Funky
  vineri, mai 14, 2010 @ 02:08 AM

  Vreau si eu un review complet. Vreau pe cineva sa imi spuna concret la ce sa dau unde sa ma pozitienez, etc. Am auzit multe lucruri bune despre aceasta balta, chiar mi-a ajuns, insa vreau si detalii “tehnice”.

 2. Andrei87
  duminică, mai 16, 2010 @ 12:02 PM

  O Balta foarte frumoasa, am fost de foarte multe ori, o recomand cu incredere!!!

 3. gabi
  joi, septembrie 2, 2010 @ 23:24 PM

  O balta interesanta.platica la greu dar mica.Cele mari(maturile) au c-am disparut.Apropo de ce nu mai exista nici un concurs?Am prins o zi cu manele de am plecat chiaun de cap.Cind i-am cerut bani inapoi paznicului ca nu se poate pescui in conditiile astea:RASPUNS:Nu ti pot da inapoi !DE CE?raspuns:Vreau sa-mi creasca si mie salariul!!!

 4. virgil
  duminică, februarie 20, 2011 @ 11:31 AM

  cit costa ?

 5. virgil
  duminică, februarie 20, 2011 @ 11:32 AM

  cit costa ?au si abonamente?

 6. virgil
  duminică, februarie 20, 2011 @ 11:33 AM

  adica permise

 7. andrei
  luni, martie 28, 2011 @ 21:39 PM

  ba fratilor…pai asta e bataie de joc nu “pescuiala”……..pai ma duc sa dau 50 ron ca sa ce?sa prind platica……adik daca prind crap sau caras ce fac?ii dau drumu?…….

 8. mihai
  joi, aprilie 14, 2011 @ 21:15 PM

  da frate ai uitat unde traim, asa se fac uni cu bani de pe urma amaratilor de pescarilor sa le fie rusine

 9. razvan
  luni, mai 2, 2011 @ 20:59 PM

  vreau sa stiu despre aceasta balta. vreau sa merg in week-end acolo!!!

 10. bogdan
  marți, mai 3, 2011 @ 12:57 PM

  daca tot ati realizat ca jmecherii fac bani de ce nu bagati crapu la portbagaj ? :)

 11. Radu
  joi, mai 5, 2011 @ 10:39 AM

  In concluzie taxa este 40ron si se poate retine doar platica insa se poate pescuit si dupa alte specii de pesti pasnici dar numai in sistem catch and release?
  Oricum vad ca in descriere scrie 50 ron taxa si in ultimul rand scrie 40. Care e cea corecta?

 12. Cotolestar
  joi, mai 5, 2011 @ 11:22 AM

  40 lei este taxa, nu știu sa ți dau mai multe amănunte despre balta pentru ca echipa BDP nu a fost încă pe aceasta balta

 13. Alin
  joi, mai 12, 2011 @ 17:06 PM

  Ai 100 de restrictii, nu ai voie la mai mult de 2 ace, nu ai voie la fir de par, nu ai voie la bomba, nu ai voie la nimic …
  In varful dealului sta un nene cu binoclu, daca ti-a tras mai violent, este direct langa tine ….
  De prins se prinde, dar sunt prea multe reguli.
  anul trecut era 120 lei 4 lansete, dadeai drumu la ce era peste 2 Kg (ciortan) si rapitor … de oricare

 14. admin
  marți, august 2, 2011 @ 15:40 PM

  mai pescari ! ce naiba BALTA ESTE IN FINAL ? ,LANSETE MAI MULT DE 2 NU MERGE, LA BOMBA NU MERGE,LA CRAP NU MERGE LA RAPITOR NU MERGE .
  LA CE DRACU MERGE ?
  LA PLATICA DOAR ATIT ?
  SI SI PLATITI BANI PENTRU ASTA ?
  VENITI FRATILOR PE CANALUL PLANTELOR FARA NICI UN BAN SI PRINDETI PLATICA DE LA AIA MICA LA CEA MARE [ CIRJANCA ]
  ASTIA VA IA BANI PE LPATICA CA NU MAI ARE CUM SA O STIRPEASCA [ SA SCAPE DE IA ]
  CANALUL PLANTELOR ESTE UN CANAL DIN DUNARE ESTE SITUAT IN GIURGIU LA 55 KM DE BUCURESTI
  CE DRACU SINTETI ASA FRAERI DACA AVETI PERMISE DE LA FILIALA NU VA DOARE LA BASCA ESTE 80 LEI / AN, SI DATI SI IN BALTILE FILIALEI GRATIS SI SINT CAM 14 – 15 ,dar este peste mai putin dar mare.
  CU RESPECT SI PENTRU PATRONUL SAU CINE O FI LA BALTA ASTA DE LA SARULESTI DAR ISI BATE JOC DE VOI LA BANI ASTIA CA SA II CURATATI BALTA DE PLATICA CU OASE MULTE NU SE MERITA .
  FIR INTINS PESCARILOR !!!!!

 15. Radu
  luni, august 22, 2011 @ 11:09 AM

  Care sunt cele 14-15 balti ale filialei ca eu personal nu le stiu si as fi interesat?

 16. guru
  marți, august 30, 2011 @ 19:15 PM

  fratilor am fost eu saptamana trecuta stiti ce mia zis paznicu,ca vor sa scape de platica,dar peste nu mai are cum avea,e teapa mare am luat cate 2 platici odata la 100g

 17. nicu
  vineri, octombrie 7, 2011 @ 21:39 PM

  poti sa pescuiesti cu varga clasica

 18. FLORIN
  joi, aprilie 26, 2012 @ 16:41 PM

  BALTA CU 50 DE RON KG DE CARASEL,ATAT AM PRINS IN ZIUA AIA,SI PE LA AMIAZA A VENIT CU O REMORCA DE CRAP SI LA ARUNCAT IN LAC LA 100 DE METRI DE NOI……SI AM VAZUT UN COMENTARIU MAI SUS CA E O BALTA FRUMOASA…?!?1?1?!?!?1 E O BALTA FARA COPACI FARA UMBRARE FARA NIMIC,CE O FI ASA FRUMOS CHIAR NU STIU
  SI ALTA CHESTIE SAMBATA SI DUMINICA E TEAPA CA PE ORICE BALTA DIN TARA ASTA.
  FIR INTINS

 19. kelner
  duminică, aprilie 29, 2012 @ 22:06 PM

  Am fost acolo pe 29 Aprilie. Cateva concluzii:
  * balta ok, nu foarte aglomerata. Peste predominant platica, ceva rapitori (rapitorii se elibereaza),
  * daca nu bate vantul (ceea ce se intampla mai rar), poti prinde f multa carjanca la pluta. nu prea sunt platici mari, mai scapa cateva la sheffield. asadar daca nu stiti cum sa gatiti platica, ca sa nu va inecati in oase, nu prea e interesant dupa :) .
  * nu se permite cu lansete, motivul pentru care cred ca nu te lasa cu ele e ca s-ar goli balta repede de platici. motivul invocat e ca sa nu prinzi cumva crapii pentru care nu ai platit bilet.
  Am prins cam 2.5Kbg carjanca in vreo 2 ore, apoi am somat vreo 4 ore din cauza vantului – pe total ma declar multumit, dar nu suficient pentru a reveni asa repede.

  Ah, inca o chestie, ca de obicei pe baltile la care sunt multi pescari, s-a umblat la apa, prietenii stiu de ce.

 20. Naayelton
  sâmbătă, octombrie 13, 2012 @ 18:14 PM

  ionascu doresc sa iau la cinsotunta pentru acest sport cros. doresc sa va spun pentru cei de la calarasi cand sse va mai organiza acest sport ( ionascu doresc sa va spun ca eu sunt pasionant de acest cros ami este important. ionascu vreu anprimul rand sa ca pentru dumnevoastra sa propun si eu pentru acest sport cros doresc sa va dau un numar de telefon 0236.324411 asta ancaz cand voi fi anutat .ionascu doresc ca cei de la calarasi sa faca si rezevari pentru acest sport.ionascu pentru calarasi va doreste planuri mari pentru acest sport

 21. nyky
  sâmbătă, martie 2, 2013 @ 11:49 AM

  Nu spune-ti nimic cu privire la deschiderea sezonului de pescuit in sezonul 2013,ca si data

 22. ogica george
  joi, martie 7, 2013 @ 15:57 PM

  balta e varza a scos tot crapu acum are numai ciortanica

 23. Suciu
  vineri, mai 24, 2013 @ 11:53 AM

  Nu stiu de ce va plangeti ca nu duceti pesti acasa!!! Pescuitul nui un mod de trai,este un sport,iar daca voi nu stiti sal practicati si sa aveti grija de pesti si de natura,atunci ar trebuii sa va lasati de el si sa mergeti pe ape curgatoare sa va prindeti CINA!!!! salut de la ARAD!!! Respect beltile mari si Patronii acestora!!!

 24. free run 2 men
  miercuri, septembrie 24, 2014 @ 14:34 PM

  You have improved a lot.I am proud of you.
  free run 2 men http://www.ralphpetty.com/free/free-runescape-accounts-name-and-password.html

 25. Marian
  vineri, martie 13, 2015 @ 14:33 PM

  E o balta de cacat agata peste prizi foarte rar .Baga plasele mai mereu de scoate peste si vinde deunde sa mai fie peste,a bagat si ei beste in 2013 si tot se lauda dar cit sa prizi si cit a scos ei deude sa mai fie .Am fost anu trecut cu cinci prieteni am avut douaseci de lansete si am pris toti cam 2kg de caras ,si am mai venit dar tot asa.DACA VI E BINE DOAR DE GRATAR SI SA DORMI LA AIER .Fir intis.

 26. Aurelius
  sâmbătă, mai 2, 2015 @ 20:17 PM

  Atentie, taxa este acum de 50 RON. Cantitatea de peste care se poate lua este nelimitata (nu 5 Kg cum scrie in articol). Doar carasul si platica pot fi luate, restul se elibereaza. Cineva a prins un sturion la vreo 4-5 kg, la pluta – la eliberat regulamentar, foarte frumos exemplar.
  Azi am prins multa platica marunta – 150-200g, si cativa carasi. Spre deosebire de anul anterior, e ceva mai mult caras.
  O partida agreabila, totusi talia pestelui mica iti da necazuri acasa cand ai mult de curatat. In anii anteriori, platica medie era undeva pe la vreo 300g, anul asta mult mai mica. Chiar si pentru cei care dau la distanta la sheffield.

  Fire zduncinate,
  Aurelius

Lasă un comentariu


Detalii Balta

Evaluare Balta Sarulesti – Calarasi

 • Nota Balti de Pescuit:
  5 Stele
 • Nota Utilizatorilor:
   Loading ...

Accesul catre Balta Sarulesti – Calarasi

 • Localizare:
  Localitatea Sarulesti din judetul Calarasi la 55km de Bucuresti
 • Acces Auto:
  Acces 4

Balta Sarulesti – Calarasi

Noaptea Barca Tip Apa
nu da lac

Cantitatea de peste:
C&R

Specii de pesti intalnite:
, , , , , , , ,

Taxa pentru balta este de 40 lei
Balta a fost vizualizata de: 39527 de ori

Vremea in Calarasi

Calarasi

aprilie 2, 2020, 12:39 am Senin
Senin - 2°C
Perceput de temperatură: 2°C Presiunea: 102 mb
Umiditate: 63%
Vânt: 1 m/s E
Rafale de vânt: 2 m/s
Răsarit: 6:50
Apus: 19:39
Prognoza aprilie 2, 2020
Zi
Parţial însorit
Parţial însorit
13°C
Vânt: 3 m/s ENE
Rafale de vânt: 4 m/s
Noapte
Senin
Senin
-1°C
Vânt: 2 m/s SSE
Rafale de vânt: 4 m/s
Prognoza aprilie 3, 2020
Zi
Predominant înnourat
Predominant înnourat
17°C
Vânt: 2 m/s SSV
Rafale de vânt: 3 m/s
Noapte
Senin
Senin
4°C
Vânt: 2 m/s SSV
Rafale de vânt: 3 m/s
 • Comunitate Pescari

2010 © Balti de Pescuit.ro | Balti de Pescuit | Despre BaltidePescuit.ro Astazi: 24 aprilie, 2010. Adresa ip: 3.233.239.102
Propune o Balta de pescuit