Balti de pescuit 2011

Pentru că suntem la jumatatea sezonului de pescuit 2010 ne-am gândit să facem o scurtă recenzie a bălților de pescuit din 2010 și să propunem împreună cu cititorii noștri bălți de pescuit 2011. Pentru aceasta, realizăm un sondaj cu propunerile dumneavoastra de bălți de pescuit pentru anul viitor și facem o recenzie a bălților din 2010.

Bălțile de pescuit la jumatatea lui 2010

Până la jumatatea anului 2010, anul de pescuit sportiv a fost unul pentru cei aventurieri și asta datorită în speciale vremii. Condițiile meteo au fost destul de vitrege pentru pescarii din toată țara, să nu mai vorbim despre Delta Dunării unde, încă de la începutul sezonului de pescuit din 3 iunie, apa a fost tulbure și crescută.

Majoritatea raurilor au fost de asemenea foarte umflate si tulburi datorită ploilor. Inundațiile au făcut prăpăd în multe regiuni din țară ce să mai vorbim de pescuit. În afară de râurile cu multe baraje și cele canalizate, Dunarea, Ialomita, Prut, Siret, toate au iesit din matcă și au spart diguri și baraje.

Laurile private au avut un parcus puțin mai fericit, însă aversele frecvente au facut ca pescarii amatori să nu se poată bucura pe deplin de statul pe balta. Am observat și anul acesta foarte multi pescari plângându-se de bălți. Ba că se umblă la apă, ba că i s-a dat de mancare înainte de weekend. Așadar amintim câteva din partidele de pescuit ale echipei noastre in acest sezon:

 1. Partida de pescuit la Lacul Clinceni – Una dintre cele mai dezamagitoare partide de pescuit All Time. Înainte să ne ducem pe baltă ni s-a spus din partea administratorului bălții, ca balta are peste și că “trage de rupe”; plus că putem să avem încredere în ce spune domnul întrucât este “ardelean și nu știe să mintă”. Să spunem că nu a fost reaua intenție a domnului administrator, poate doar nu a fost bine informat. Balta este jalnică, din când în când trage câte un guvid sau carasel la undița la râmă sau virmuși.
 2. Partida de pescuit la Balta Peris – O balta ok. O baltă recomandabila in special pentru agrement, buna pentru un gratar, cu locuri de pescuit marcate, perisaj frumos, am prins si ceva peste. Nu stiu daca sa ma simt norocos pentru asta; langa noi a pescuit o echipa foarte bine pregatita, nadind cu navomodele, cu catapulta, etc ei necapturand nimic; totusi o balta ok
 3. Partica de pescuit la Balta Cojesti – O aparitie surprinzatoare. O balta buna de pescuit, nu am vazut monstrii de 5-6 kg, insa am vazut constant crap de 2-3-4 kg. Asezare foarte buna, reguli stricte si personal ok. Considerand aceste aspecte recomandam aceasta balta si pe viitor.

Balti de pescuit pentru 2011

Pentru ca dorim sa ajutam cititorii nostri dorim sa incepem de pe acum propunerile de balti pentru anul 2011. Asadar, oricine are o propunere de balta pentru anul 2011 este rugat sa trimita un email la adresa contact@baltidepescuit.ro cu propunerea si justificarea. Pana atunci va rugam sa votati asupra catorva balti propuse chiar de echipa BDP.

Concurs Balti de Pescuit 2011

In urma propunerilor si voturilor dumneavoastra, vom organiza un eveniment in colaborare cu cea mai votata balta pana la sfarsitul anului. Evenimentul Balti de Pescuit va avea loc bineinteles in anul 2011. Toate baltile de pescuit propuse pentru anul 2011 vor fi analizate si votate de catre cititori, in urma votarii acestora vom anunta si tipul de eveniment organizat.

Ce balta de pescuit credeti ca va fi de succes in anul 2011?

Vezi rezultate

Daca sunteti administrator de balta si balta dumneavoastra nu se regaseste in acest sondaj, sau daca pur si simplu doriti sa votati o balta de pescuit, ne puteti contacta prin email la adresa contact@baltidepescuit.ro sau telefonic la 0723393383 sau 0728200002.

 1. Permis pescuit 2011 – APS Pentru cei care doresc sa isi faca permis de pescuit...
 2. Balti de pescuit in Ilfov Descopera acum cele mai bune balti de pescuit din judetul...
 3. Obtinerea autorizatiilor de pescuit recreativ sportiv 2011 Anunt privind evaluarea cererilor pentru obtinerea autorizatiilor de pescuit recreativ...
 4. Prezentarea Balti de Pescuit Balti de pescuit din Romania Pescarii si portalul mult...
 5. Despre Balti de Pescuit Balti de pescuit este cel mai complet ghid al pescarilor...

13 comentarii

 1. bogdan
  vineri, aprilie 22, 2011 @ 18:51 PM

  am fost la peste pe fundulea piscicola 8 pe 20.04.2011 de la 6 la 15 si ce sa zic super tare mosule dupa ce paznicu a luat banii pe balta au dat drumu la apa si curgea ca dunarea din fundulea 7 in 8 din 8 in 1 si asa mai departe , ce sa zic am fost pe baltile alea din fundulea de 8 ori anu asta toate sunt la fel accesibile la pret , poti retine ce vrei si cat vrei ca nimeni nu te controleaza da nici peste nu prinzi ca au ei grija , proprietarii baltii fac magarii mari , lasa 2 sau 3 zile apa linistita si dupa aia dumnezeu cu mila . Ca concluzie poti prinde caras palmas si din prostie vreo salonta zapacita una la 2 luni daca ai bulan , da cum in romania prostia e in floare si jmecherii fac miliarde de pe urma ei va doresc fir intins !!

 2. eugen
  sâmbătă, aprilie 30, 2011 @ 21:34 PM

  am fost la pescuit in zilele trecute pe fundulea piscicola si pe fundulea 2 pentru ca am ramas surprins de fotografiile care au aparut pe anumine siteuri . Spre surprinderea mea am realizat ca fotografiile atasate sunt niste gogomanii si marile populari le zeci de tone sunt de fapt mici populari de crapcean facute cu galeata ( fara gluma ) ca de fapt cei care postau poze sunt chiar administratorii baltii , ca se da drumul la apa spre batjocura pescarilor , ca totul e manipulare . Acum 3 zile am fost pe fundulea piscicola si am vazut pescari care nu prindeau nimic si pe anumite siteuri care fac reclama mascata acelor balti apareau niste indivizi dubiosi cu marile capturi , oameni care in viata lor n-au dat la peste , eu sincer sa fiu nu am prins decat caras palmas , si toti de langa mine care erau pe balta nu prindeau mai nimic , deci totul e minciuna si ninemi , nici un site nu e in stare sa publice toate comentariile pentru ca sunt corupti toti , totul in romania e manipulare .

 3. sorinel
  sâmbătă, aprilie 30, 2011 @ 21:48 PM

  si eu am fost pe baltile din fundulea si totul e o mare minciuna , sunt cateva locuri de pescuit in care prinzi in care nu gasesti niciodata loc ca sunt ale lor , in rest mult namol , raci si balos brichetar . Unde sunt marile capturi cu care va laudati domnilor si marile populari ca la dat drumu la apa sunteti maestrii emeriti…RUSINE SA VA FIE .!!!

 4. Cotolestar
  sâmbătă, aprilie 30, 2011 @ 22:05 PM

  Eugen, îți garantez ca acest site va publica mereu toate comentariile cu excepția celor vulgare. Iar despre poze rog vizitatorii sa trimită poze cu partidele lor la adresa contact@baltidepescuit.ro.

 5. florin
  luni, mai 2, 2011 @ 17:17 PM

  am fost pe 30.01 2011 la gruiu linga biserica am prins un crap la 2,5 kg si 4 carasi la 500g am mai scapat un crap frumos locul in care am dat a fost prost daca mergeti sa va bagati pe mijlocul tipirigului. fir intins

 6. MITICA
  luni, mai 16, 2011 @ 20:32 PM

  ma duc la pescuit in ultima vreme pe obalta privata din com. ISVOARELE.SUPER TARE FRATE!Este o balta linistita,un peisaj frumos,unde poti sa faci si un gratar cu familia sau prietenii.E adevarat ca taxa e cam mare 100lei,dar nici fara peste nu pleci.vara trecuta aprins un pescar de linga mine 16 kg de crap ce sa zic oadevarata nebunie,iar eu de cite ori ma duc nu plec fara un crap macar.MERITA SA INCERCATI.FIR INTINS!

 7. pescaru
  marți, mai 17, 2011 @ 17:08 PM

  daca plecati maine la peste va urez BAFTA

 8. Mihai
  marți, iunie 21, 2011 @ 16:45 PM

  Eu merg destul de des pe Fundulea 1, in special in weekend, si am avut capturi frumusele. Nu stiu de ce ziceti ca nu se prinde. Pe 11 iunie 2011 am prins 12 bucati de somn la cca 2 kg bucata, pe 18 iunie am prins 4 salonte la 3-4 kg fiecare. Pe 18 iunie desi am dat si la somn nu am prins nici unul. Dar sunt zile si zile, nu poti prinde tot timpul la fel. Iar apropo de locurile bune care sunt luate de cei de acolo nu cred ca e adevarat. De obicei se face rezervare la tel ca altfel risti sa nu mai prinzi nici un loc, sunt prea multi pescari. Poate dvs va referiti la alta balta si daca e asa nu am cum sa va contrazic! Eu am scris despre Fundulea 1.

 9. George
  sâmbătă, august 20, 2011 @ 22:48 PM

  Eu cred ca cea mai buna balta de pescuit este balta Facau si balta Tancabesti.Am vazut monstri de pesti ce erau acolo cred ca erau numai peste 30 de kilograme.Daca va duceti la una dintre baltile astea sa va luati ace mari.Daca va duceti maine la peste va urez ,,Fir intins”.

 10. George
  sâmbătă, august 20, 2011 @ 22:49 PM

  Am uitat sa va zic fiecare peste avea pesate 30 kilograme.,,Fir intins”

 11. Adrian
  joi, august 25, 2011 @ 18:32 PM

  Mihai poti sa imi dai si mie nr de tel de la fundulea 1 ca as vrea sa merg maine noapte

 12. bogdan
  miercuri, septembrie 7, 2011 @ 22:40 PM

  ma daca tot nu prea stiti sa dati la peste si vreti balti ieftine si bune va zic eu 2 : 1: balta sapunari e 60 ron langa lehliu ( are ceva reguli da romanii sunt prea bagabonti si se descurca ) si …2 : la gogosari langa giurgiu 50 ron merge si ziua si noaptea iei ce vrei si cat poti balta e foarte mica , merge si caras la undita la greu , crap mai mult la porumb uscat , intrebati in sat de balta mica , nu de aia mare de 100 ron ca acolo trebuie arta tata .

 13. Sirbu
  vineri, mai 25, 2012 @ 08:27 AM

  Fiind un pescar amator,de3 ani am o balta preferata la Bitina, unde acum plata este de 120 RON,si poți lua 10 kg.In cazul in care prinzi mai mult îl poți cumpara(prețul este 15ron/kg), i-ar dacă nu prinzi administrația balti i-ți da la plecare diferența pina la 10kg.Adică dacă prinzi 3kg ei i-ți dau 7kg, deci prinzi nu prinzi tot pleci cu peste acasă,abia astept sa se deschidă in luna August,i-ar paznici nici nu i-i vezi,decit cine vi pe balta si cine pleci.Balta are crap,caras,ciortan etc din belsug.Pentru cei ce pleacă la o partida de pescuit le urez fire întinse.

Lasă un comentariu

 
2010 © Balti de Pescuit.ro | Balti de Pescuit | Despre BaltidePescuit.ro Astazi: 20 iulie, 2010. Adresa ip: 3.233.239.102
Propune o Balta de pescuit