Vasul Angi – Delta Dunarii

Pentru cei ce nu au vazut Delta Dunarii si nu numai, le recomandam o croaziera pe un vas de agrement. Este o experienta unica pe care nu ai cum sa o traiesti cazat la un hotel.  Diversitatea si frumusetea locurilor face ca o excursie in Delta Dunarii sa fie de neuitat.

Acces catre portul Tulcea

Plecare din portul Tulcea – sosire portul Tulcea. La cerere se poate sosi la Murighiol. Parcarea masinilor se poate face in parcarea cu plata din apropierea portului.

Drum Bucuresti - Tulcea

Drum Bucuresti - Tulcea

Detalii vas de agrement Angi – Delta Dunarii

Vasul de agrement Angi are o lungime de 15,5 m si o latime de 3,7m. Vasul are o baie, o bucatarie si doua terase. Se ofera cazare pentru 8 – 10 persoane. Echipajul este format din 2 persoane care stau in permanenta la dispozitiile dumneavoastra. Mesele sunt pregatite la bordul vasului la cererea clientilor, ei putand sa opteze intre prepararea de catre bucatatul vasului a popriilor produse ori a unui meniu din peste procurat de bucatar de la pescari/localnici. In functie de preferintele pasagerilor se poate opta pentru un sejur intre 1 si 7 zile, locurile unde ancoreaza vasul sunt alese la dorintele pasagerilor.

Pentur un sejur scurt de agrement de 2-3 zile,  este recomandat pescuitul la stiuca, vasul fiind echipat cu o barca de 2-3 persoane. Se poate opta si pentru pescuitul la crap sau somn cu mentiunea ca inainte de plecare, pescarii sa isi exprime dorintele astfel incat capitanului sa poata alege un loc cat mai propice pentru acestia.

Pentru mai multe detalii folositi numarul de contact 0747037377.

Galerie de poze de pe vasul de agrement Angi

 1. Baltenii de Sus – Delta Dunarii Baltenii de Sus este o localitate pe cel mai sudic...
 2. Lacul Mila 23 – Delta Dunarii Lacul Mila 23 se afla in comuna Crisan, este un...
 3. Gura Portitei – Delta Dunarii Botezat "Eden", satul de vacanta Gura Portitei dispune de toate...
 4. Delta Nature Resort – Somova, Delta Dunarii Delta Nature Resort este un loc de refugiu elegant dotat...
 5. Lacul Merhei – Delta Dunarii Lacul Merhei este unul dintre cele mai bune locuri de...
Rating 5 stele

11 comentarii

 1. Victor
  luni, mai 3, 2010 @ 11:49 AM

  Am fost in Delta pe Angi deja de 2 ori si vreau sa ma duc si anul asta. Totul este misto, pescuitul, panorama, sa nu mai zic de mancare (te linig pe degete). Nu e de mers daca nu iti place pestele :) .

 2. CristiA
  joi, mai 26, 2011 @ 13:47 PM

  Am fost si eu cu un grup de încă 8 persoane si toată lumea a fost multumita. RECOMAND!

 3. LAUR si MONA
  joi, iunie 2, 2011 @ 00:08 AM

  Am fost in Delta pe Angi si a fost foarte frumos.Mancare foarte buna,bucatar excelent,atmosfera foarte placuta,cazarea pe vas excelenta.Experienta de neuitat. RECOMAND TUTUROR.

 4. Victor
  duminică, octombrie 16, 2011 @ 11:00 AM

  Am fost iar in Delta pe Angi. Vasul arata si mai bine ca acu 1 an iar capitanul a reusit sa ne faca sa ne simtim extraordinar. Ceva de neuitat. E putin zis ” RECOMAND”! :)

 5. vlad
  duminică, noiembrie 18, 2012 @ 21:10 PM

  Am fost si eu anul acesta cu Angi pe Dunare…..nu este chiar asa totul roz precum pare….domnul cu barca nu s a aratat a fi cea mai buna gazda, mancarea lasa de dorit plus ca a 3 a zi si ultima mi s au mai cerut bani in plus….pretul este putin cam piperat vis a vis de conditiile oferite.

 6. gabi
  vineri, februarie 8, 2013 @ 21:23 PM

  cea mai super gazda,cel mai super bucatat sicel mai bun pescar!

 7. gabi
  vineri, februarie 8, 2013 @ 21:25 PM

  cea mai calda si buna mancare ,ambianta si foarte mult antren
  este o gazda super si cel mai bun pescar!

 8. ina
  marți, mai 28, 2013 @ 22:13 PM

  vivo de 10 años en ESPAÑA ,siempre que tengon ocazion voy a mi ciudad natal a ver a mis padres y pasar unos dias por ” Delta Dunarii”..es increible la flora ,la fauna indescriptible …por algo es Rezervacion de la BIOSFERA …LO RECOMIENDO MUCHISIMO ,,,y a todas las personas que les llevo DE ESPAÑA en ” DELTA” SE QUEDARON EMOCIONADOS!! YO VOY siempre con el BARCO ” ANGI” ,POR QUE EL TRATO ES MUY CARIÑOSO Y FAMILIAR SON MAJISIMAS PERSONAS!!

 9. LUIS
  marți, mai 28, 2013 @ 22:18 PM

  those on the boath “Angi” are great hosts for advice fishing takes you through all the places IF YOU WANT to take pictures stopped when you wish the pelicans and other species .. an unforgettable experience

 10. Thompson J.
  marți, octombrie 1, 2013 @ 19:32 PM

  I must admit Danube is one of the most beautiful places I’ve ever been. However this service called ‘Angi’ doesn’t look quite well, and the price is quite impressive for what you get in exchange. I plan to return into the Delta but must firstly find a better host, where the costs are covered in the quality of the venue. Regards, Thompson (Manchester, United Kingdom)

 11. Mihai si Sile BUZAU
  joi, ianuarie 9, 2014 @ 11:58 AM

  Am fost pe ANngy in 2011 opt prieteni si un acordeon si a fost super – Mergeti cu toata increderea

Lasă un comentariu


Cauta Balti de Pescuit

2010 © Balti de Pescuit.ro | Balti de Pescuit | Despre BaltidePescuit.ro Astazi: 3 mai, 2010. Adresa ip: 18.204.227.250
Propune o Balta de pescuit