Delta Nature Resort – Somova, Delta Dunarii

Drum Tulcea - Delta Nature Resort

Drum Tulcea - Delta Nature Resort

Acces Delta Nature Resort

Pentru a ajunge la Delta Nature Resort porniti din Tulcea spre Mineri, Somova  si mergeti inainte pe drum aprox 3.5 km si ajungeti la Delta Nature Resort.
Daca porniti din Bucuresti puteti lua transferurile rutiere şi cu elicopterul de la Bucureşti la staţiune şi înapoi. Călătoria de 300 km durează 3 ore şi jumătate cu maşina sau 1 oră şi 15 minute cu elicopterul.

Descriere Delta Nature Resort

Delta Nature Resort 5* este un loc de refugiu elegant dotat cu cele mai bune servicii, într-o zonă spectaculoasă, care adaposteste sute de specii de păsări, plante, peşti şi animale. Statiunea are 30 de vile premium situate pe malul lacului Somova în Delta Dunării.

Delta Nature Resort

Delta Nature Resort

Pescuitul sportiv: Rezervaţia naturală de 5,165 km pătrați este una dintre destinaţiile de pescuit cele mai liniştite, pitorești şi abundente în peşte din Europa. Pescuitul pentru știucă, crap, somn, şalău, babuşcă, plătică şi biban este deschis în cea mai mare parte a anului, cu excepţia unei scurte perioade pentru depunerea icrelor în aprilie şi mai. Opţiuni pentru pescuit de pe uscat sau din bărci într-o mare varietate de ape. Va sunt disponibile diferite dimensiuni de bărci, echipament specializat şi unelte de pescuit.

Facilitati: Copaci pe mal, WC, umbrar, magazin, pescuit din barca, restaurant Catch & Release (CR), ponton, barbeque, posibilitate campare, inchirieri barca.

Facilitati statiune: Restaurantul Penelor, Barul Pescarilor, Cuibul, Sală de conferinţe de ultimă oră care poate găzdui până la 80 persoane, Necesităţi audio-video şi media(acces internet WI-FI, proiectoare, playere DVD, echipament video si TV, flip-charts si telefoane), acces internet, loc de joaca pentru copii, piscina, parcare.

Regulament Delta Nature Resort

Pentru a pescui langa Delta Nature Resort aveti nevoie de permis de pescuit.

  1. Complex Delta Paradis – Delta Dunarii Situat pe canalul Dunavat, in incinta Dunavat 1, complexul are...
  2. Vasul Angi – Delta Dunarii Pentru cei ce nu au vazut Delta Dunarii si nu...
  3. Baltenii de Sus – Delta Dunarii Baltenii de Sus este o localitate pe cel mai sudic...
  4. Lacul Merhei – Delta Dunarii Lacul Merhei este unul dintre cele mai bune locuri de...
  5. Gura Portitei – Delta Dunarii Botezat "Eden", satul de vacanta Gura Portitei dispune de toate...
Balta Nereviziuita - 4 Stele

Niciun comentariu

Niciun comentariu până acum.

Lasă un comentariu


Cauta Balti de Pescuit

2012 © Balti de Pescuit.ro | Balti de Pescuit | Despre BaltidePescuit.ro Astazi: 6 aprilie, 2012. Adresa ip: 3.94.200.93
Propune o Balta de pescuit