Despre Balti de Pescuit

Balti de pescuit este cel mai complet ghid al pescarilor din Romania. Daca esti pescar sportiv, nu ai cum sa nu fi auzit despre Balti de Pescuit.

Balti de pescuit

Site-ul Baltidepescuit.ro este o resursa de informatii utile si de incredere pentru pescarii amatori si sportivi din Romania. Dorim sa fim un site obiectiv si nu suntem afiliati in nici un fel unei balti sau vreunei alte afaceri in domeniu. Baltidepescuit.ro este un portal de pescuit independent.

Balti de pescuit cu plata

Baltidepescuit.ro este un portal dedicat pescarilor romani. Noi va vom prezenta online toate baltile de pescuit din Romania, cu review-uri obiective si pertinente, cu pareri si sugestii bine argumentate. Vom merge la pescuit in baltile prezentate de noi, vom face poze, reportate si lua interviuri altor pescari, asadar baltile vor fi mereu sub monitorizare online. Baltile de pescuit cu taxa din Romania, nu sunt putine insa calitatea acestora variaza, vrem sa scapam pescarii de “tepe”.

Facebook

Facebook

Contactati echipa Balti de Pescuit

Daca doriti sa contactati echipa Balti de Pescuit puteti sa o faceti folosind adresa de email: contact@baltidepescuit.ro

Niciun comentariu

Niciun comentariu până acum.

Îmi pare rău, comentariile sunt oprite pentru moment.Cauta Balti de Pescuit

2010 © Balti de Pescuit.ro | Balti de Pescuit | Despre BaltidePescuit.ro Astazi: 21 aprilie, 2010. Adresa ip: 35.170.75.58
Propune o Balta de pescuit