Lansarea Baltidepescuit.ro

Un proiect nou special pentru pescari

O veste buna pentru toti pescarii din Romania, aparitia site-ului BaltiDePescuit.ro promite sa imbunatateasca semnificativ calitatea informatiilor disponibile online in acest domeniu. Ameriza Software lanseaza acest portal dedicat pescuitului cu intetia de a suplini lipsa unui site cu adevarat util iubitorilor acestui sport. BaltiDePescuit.ro isi doreste sa devina in cel mai scurt timp posibil un instrument de referinta pentru toti pescarii amatori si sportivi din Romania.

De ce a aparut acest portal?

Principalele mijloace prin care BaltiDePescuit.ro isi propune sa ajute pescarii din Romania sunt informatiile actuale si de calitate tratate cu maxima obiectivitate. Site-ul nu este afiliat in nici un fel unei balti de pescuit, unui magazin cu articole de pescuit sau oricarei alte afaceri in domeniu. Independenta portalului Balti de Pescuit este garantia prezentarii optiunilor pe care pescarii le au la dispozitie intr-un mod obiectiv si echidistant. Intentia acestui site este tocmai de a-si feri vizitatorii de eventualele experiente neplacute.

Scopul BaltidePescuit.ro

Dupa cum puteti presupune din denumirea portalului, Balti de Pescuit se va axa in principal pe o prezentare ampla si detaliata a baltilor unde se poate pescui in Romania. Toate baltile din Romania vor fi testate de catre echipa Balti de Pescuit care va incerca sa redea experienta pescuitului in acel loc cat mai detaliat si mai realist. Pentru o imagine completa, pe langa descrierile editorilor Balti de Pescuit, prezentarea unei balti va fi insotita si de poze facute la fata locului sau interviuri cu alti pescari care frecventeaza acea balta. Deasemenea, site-ul promite sa isi tina la curent vizitatorii si cu tariful practicat de batile de pescuit cu taxa, si sa emita o parere competenta cu privire la aceasta. Portalul este dedicat pescarilor din intreaga tara astfel incat toate judetele din Romania vor fi acoperite de echipa Balti de Pescuit.

Comunitatea pescarilor

Pe langa informatiile cu privire la locurile in care se poate pescui in tara noastra, vizitatorii vor gasi si articole despre alte domenii de interes ale pescuitului. Atat pescarul amator cat si cel sportiv vor putea citi sfaturi cu privire la echipamentul de pescuit pe care ar trebui sa il achizitioneze. Deasemenea Balti de Pescuit isi va tine vizitatorii informati cu stiri de ultima ora, detalii despre legislatia in vigoare, speciile de pesti din tara noastra si orice alte informatii care pot transforma pescuitul intr-o experienta si mai placuta.

Pana acum, pescarul din Romania nu putea gasi online aproape nici un fel de informatii care sa-l poata ajuta in pasiunea sa. Odata cu aparitia portalului Balti de Pescuit acest lucru urmeaza sa se schimbe si internetul sa devina un partener de nadejde pentru pescuitul amator si sportiv din tara noastra.

  1. Baltidepescuit.ro si ICFA Afilierea Balti de Pescuit la ICFA Suntem mandri sa va...
  2. Despre Balti de Pescuit Balti de pescuit este cel mai complet ghid al pescarilor...

Niciun comentariu

Niciun comentariu până acum.

Lasă un comentariu

 
2010 © Balti de Pescuit.ro | Balti de Pescuit | Despre BaltidePescuit.ro Astazi: 26 aprilie, 2010. Adresa ip: 18.210.28.227
Propune o Balta de pescuit