Pike Challenge – Trofeul Super Pescar la stiuca

Revista Super Pescar a anuntat lansarea concursului Pike Challenge 2010 de pescuit la stiuca pe echipe formate din cate doua persoane. Concursul se va desfasura in Delta Dunarii, in incinta Cormoran de la Uzlina si se va intinde pe parcursul a patru etape.

Pike Challenge 2010 concurs pentru pescuit la stiuca

Pentru acest concurs revista Super Pescar a stabilit un numar de maxim 20 de echipa participante per etapa. Pe baza scorului obtinut in fiecare etapa se va intocmi un clasament general la finalul celor patru etape in urma carora se va desemna podiumul. Premiul pus la bataie de revista Super Pescar este sponsorizarea primelor trei echipe in cadrul unei competitii internationale de anvergura de pescuit la stiuca. Cele trei echipe sponsorizate vor forma astfel lotul national de pescuit la stiuca.

Desfasurarea concursului de pescuit la stiuca

Stiuca

Stiuca

Concursul Pike Challenge 2010 organizat de revista Super Pescar pentru pescuit la stiuca se va desfasura in Delta Dunarii incepand cu data de 14 mai cand este organizata prima etapa si se va incheia pe 7 noiembrie prilej cu care se vor desemna si castigatorii. Fiecare etapa a concursului de pescuit stiuci se desfasoara pe parcursul unui weekend, asadar programul competitional este urmatorul: prima etapa: 14-16 mai, a doua etapa: 25-27 iunie, a treia etapa: 1-3 octombrie si ultima etapa intre 5-7 noiembrie.

Organizatorii au anuntat printre regulile concursului ca este permisa folosirea motoarelor electrice.

Pentru competitia de capturat stiuci Pike Challenge 2010 organizatorii au stabilit taxele de participare dupa cum urmeaza: cazarea in camera dubla: 625 ron / pachet de servicii si cazare in camera single 740 ron / pacher de servicii (ambele pachete includ taxa de arbitraj de 45 de ron).

Totodata organizatorii, organizeaza contra cost sedinte de antrenament. Pentru detalii puteti vizita site-ul Super Pescar sau puteti consulta comunicatul oficial.

  1. Stiuca Stiuca este un peste rapitor care prefera de apele statatoare,...

Un comentariu

  1. ticu vasile
    sâmbătă, iulie 23, 2011 @ 16:48 PM

    salut ma numesc vasile si am 10 ani eu sunt pescar amator eu vreau sa stiu tot despre pescuit eu am fost la crap dar nam avut succes decat la carasi la crap un prea crapi se pot prinde cu vermi pasta porumb sau cu boilisuri astaie prieteni pescari eu va spud doar atat fir intins si sa stiti pescuitul este un sport ne mai pomenti va recomand sa il incercati va veti distra de minune la revedere

Lasă un comentariu

 
2010 © Balti de Pescuit.ro | Balti de Pescuit | Despre BaltidePescuit.ro Astazi: 12 mai, 2010. Adresa ip: 35.172.195.82
Propune o Balta de pescuit