Shimano Fireblood 16m

Varga de pescuit Shimano Fireblood

Varga de pescuit Shimano Fireblood 16m

Shimano Fireblood 16m

Prezentarea vargii de pescuit Shimano Fireblood 16m, de catre Tom Scholey. Tom Scholey a vrut sa prezinta una din vargile lui preferate pentru pescuitul la crap, varga Shimano Fireblood. Locul ales, Ferma de agrement Manor din localitatea Eversham, Uk. La inceperea partidei membri echipei de testare Shimano au observat in primul rand design-ul vargii, unul cu adevarat deosebit.

Varga de 16m lungime

Va vine sa credeti sau nu aceasta varga ajunge pana la 16 metri. “Primul lucru pe care il simti cand tii in mana aceasta varga este fermitatea si rigurozitatea incheieturilor, varga se comporta excelent, desi pare rigida la prima vedete aveasta este foarte flexiliba” a povestit Tom Scholey in interviul pentru Shimano Uk, referindu-se la varga Fireblood.

Tom Scholey si Jon la pescuit fiecare cu Fireblood

In cadrul partidei de pescuit de la ferma Manor, cei 2 au pescuit amandoi cu vargi Fireblood, Tom a pescuit cu o singura varga de 16m lungime pe cand Jon a pescuit cu 2 vargi fiecare de 13m lungime, amandoi pescuit cu pelete si porumb drept momeala. Dupa 4 ore de pescuit Jon luase deja un avans considerabil in fata lui Tom avand deja in giuvelnic cateva exemplare de crap frumoase de peste 2 kg, pe cand Tom capturase doar 4 exemplare de ciortan. Cu siguranta Tom nu putea da vina pe varga, este aceeasi varga cu care Steve Ringer si Alan Scotthorne pescuisera in cadrul campionatului mondial cu un an in urma.

De dragul competitie, dupa jumatate de ora in care lucrurile nu s-au schimbat, Tom l-a provocat pe Jon la o schimbare de locuri, dovedindu-se o alegere ceva mai buna intrucat macar norocul lui Jon a luat sfarsit in ora ce a urma.

Concluzii despre Shimano Fireblood

Varga Shimano Fireblood 16m

Varga Shimano Fireblood 16m

Tom a concluzionat astfel: “Shimano Fireblood, este un produs exceptional, avand capacitatea si versatilitatea de fi folosit si la 16m si la 13m pastrand o greutate de numai 760g este cu siguranta cea mai buna alegere pe acest segment de pret din piata.” Totodata in articol a fost precizat ca aceasta varga este cu siguranta cea mai indicata varga pentru crap in intreg Regatul Unit al Marii Britanii.

Articol preluam de la Shimano Uk.Pentru articolul complet viziteaza pagina  Review Shimano Fireblood.
Articolul original in format .pdf Pole Fishing – Fireblood

2 comentarii

  1. nero
    marți, aprilie 5, 2011 @ 08:15 AM

    in ungaria bulgaria etc. exista prohibitie . lasati oamenii sa manance , ca voi nu le dati nimik le luati si mamaliga din traista cu care pescuiesc

  2. bogdan
    joi, mai 12, 2011 @ 14:50 PM

    cat e scula asta ma nete 2.000 de lire ? astia care au facuto sunt cazuti in cap ca prim-ministru care ne conduce :) adevaru ca sa prinzi caras palmas undita de 20 de metri trebuie in romania … ce-i lipseste prostului , tichie de margaritar.

Lasă un comentariu

 
2010 © Balti de Pescuit.ro | Balti de Pescuit | Despre BaltidePescuit.ro Astazi: 5 mai, 2010. Adresa ip: 3.233.239.102
Propune o Balta de pescuit