Un nou numar Aventuri la Pescuit pe Tarabe

Astazi, Marti 27 Aprilie a aparut pe tarabe noul numar al revistei Aventuri la Pescuit. In numarul din aceasta luna, nr. 92, cuprinsul regaseste:

 • Spinning made in China; Cover Story cu Stefan Tudose, intors in tara de la o expeditie de pescuit in China, a venit sa ne povesteasca cum este cu pescuitul la bass mandarin si snakehead.
  “Când scriu aceste rânduri, încă sunt în camera mea de la etajul 29 al unui hotel. Undeva jos, sub norii de smog, curge molcom și opac Pearl River. Sunt unul dintre cele aproape douăzeci de milioane de suflete care populează, fie măcar și vremelnic, marea metropolă industrială Guangzhou. În câteva ore voi decola spre Europa, România. Las în urmă una dintre cele mai intense experiențe ale vieții mele, iar pentru scepticii care văd China ca pe o mare fabrică de lucruri ieftine și proaste, am o  veste: dincolo de betoane, poluare și aglomerație, China poate și știe să fie luxuriantă. Are chiar și ape cu pești care, atunci când au ocazia, se hrănesc cu năluci.” – Stefan Tudose (preluare din aventurilapescui.ro)
 • Dezvaluiri la Rapitori partea a IIIa; Dezvaurile unui campion despre pescuitul la rapitori au ajuns la partea a IIIa, nu le ratati
 • Catalogul firelor de forfac necesare pescuitului la crap; Elucidatea misterului firului potrivit pentru dumneavoastra. Adesea intrati intr-un impas cand vine vorba sa alegeti firul care vi se potriveste cel mai mult.
 • Dincolo de Cassien 2; Continuarea articolului de Steve Briggs aparut in Cassien and Beyond

Cam acestea ar fi cele mai importante titluri ale editiei, nu uitati sa ajutati Aventuri la Pescuit si pe facebook sau sa va spuneti parere chiar aici pe Balti de Pescuit.

 1. Balti de pescuit in Ilfov Descopera acum cele mai bune balti de pescuit din judetul...
 2. Balti de pescuit 2011 Pentru că suntem la jumatatea sezonului de pescuit 2010 ne-am...

2 comentarii

 1. tibi
  marți, iulie 13, 2010 @ 20:40 PM

  de ce nu postati si balti de pescuit in jurul iasului

 2. Victor
  marți, iulie 13, 2010 @ 23:51 PM

  salut Tibi,
  iti multumim pentru interesul acordat. Promitem ca in scurt timp vom adauga si balti din judetul Iasi. Te rog daca poti sa ne comunici cateva balti de care ai auzit tu sau care te-ar interesa.

Lasă un comentariu

 
2010 © Balti de Pescuit.ro | Balti de Pescuit | Despre BaltidePescuit.ro Astazi: 26 aprilie, 2010. Adresa ip: 18.210.28.227
Propune o Balta de pescuit