Unde pescuim?

Unde pescuim ?

Este o intrebare buna! Pana acum site-ul nostru s-a axat in principal pe balti de pescuit cu taxa insa parerile pescarilor sunt impartite.  Unii se plang ca baltiile din tara sunt prost ingrijite sau ca fondul piscicol este foarte mic. Alti pescari propun pescuitul pe rauri sau in Delta Dunarii ca varianta mai ieftina si mai placuta fata de pescuitul cu taxa.

La intrebarea “Unde pescuim?” nu va putem spune cu siguranta un loc anume dar va putem indruma in alegerea locului potrivit.

Balti de Pescuit

Balti de Pescuit

Unde pescuim pe baltile de pescuit cu taxa

Cum alegem si ce trebuie sa urmarim:

  • Nata baltii: este compusa din stelute de la 1 la 5 si este atribuita fiecarei balti atat de catre echipa Balti de Pescuit.ro cat si de catre pescari.
  • Comentariile: sunt parerile pescarilor atat pro cat si contra.
  • Stampila BaltidePescuit.ro: este atribuita baltilor sau locurilor de pescuit in care echipa Balti de Pescuit .ro “A FOST ACOLO”, prin acest lucru aveti certitudinea ca traseul, dataliile, regulamentul si pozele  sunt reale.

Unde pescuim pe rauri, Dunare si Delta Dunarii

Datorita numarului mare de rauri, al Dunarii si al Deltei Dunarii ne putem considera norocosi. Astfel putem gasi nenumarate locuri de pescuit atat pe rauri cum ar fi Olt, Arges, Prut, Mures cat si pe Dunare si in Delta Dunarii. Va aduc la cunostinta ca pentru a pescui in apele curgatoare de pe teritoriul Romaniei cat si in Delta Dunarii, aveti nevoie de un permis de pescuit vizat pe anul in curs. Cei ce doresc sa pescuieasca in ape de frontiera trebuie sa aiba in permisul de pescuit viza Politiei de Frontiera din judetul respectiv.

Pe aceeasta cale, rog cei 25.000 de vizitatori unici lunari sa trimita la adresa de email contact@baltidepescuit.ro indicatii catre locuri de pescuit cat si poze cu ei si capturile lor, in scopul extinderii bazei de date existente.

De asemenea puteti folosi forumul acestui articol pentru a schimba informatii si pareri despre locuri de pescuit si nu numai. Fir intins !

Un comentariu

  1. fabi
    duminică, iunie 17, 2012 @ 11:38 AM

    sti cineva daca se prinde in zona barajului Cornetu/? nu unde e cu plata

Lasă un comentariu


Cauta Balti de Pescuit

2011 © Balti de Pescuit.ro | Balti de Pescuit | Despre BaltidePescuit.ro Astazi: 4 iunie, 2011. Adresa ip: 3.233.239.102
Propune o Balta de pescuit